Mi smo Profi Pranje.

Profi pranje pruža usluge profesionalnog dubinskog pranja i čišćenja nameštaja, automobila, tepiha i dušeka. Dubinsko pranje takođe obuhvata pranje svih vrsta ležaja, troseda, dvoseda, fotelja, stolica, ugaonih garnitura, bračnih kreveta, bračnih dušeka, singl dušeka, bebi dušeka, taburea, jastuka, etisona, staza, kuhinjskog, trpezarijskog, stilskog, poslovnog nameštaja, kompletnog enterijera automobila, pojedinačnih automobilskih sedišta, autobuska sedišta kao i čišćenje kompletne unutrašnjosti kombija ili kamiona.

Usluge dubinskog pranja i čišćenja pružamo fizičkim i pravnim licima, tako da odobravamo poseban popust za firme, restorane, hotele, kafiće, igraonice, teretane i ostala preduzeća kojima su potrebne naše usluge. Radimo na vašoj lokaciji, na celoj teritoriji šireg Beograda, i dolazak je besplatan!

O_Nama

„Profesionalno dubinsko pranje u Beogradu, povoljna cena, česti popusti i akcije.“

Kvalitet na prvom mestu.

Usluge vršimo profesionalnim Karcher mašinama, koristeći kvalitetan anti bakterijski i anti alergetski prašak (Karcher), koji uz pomoć veoma snažnih ekstrakcija dopire i do 10cm ispod površine svih vrsta materijala (mebla, štofa) i na taj način temeljno uklanja prašinu, grinje i bakterije iz vašeg nameštaja, automobila, dušeka ili tepiha. Ovakvim pranjem se takođe uklanjaju razne druge prljavštine, tvrdokorne fleke, vlaga iz nameštaja, dlake kućnih ljubimaca, kao i ostali neprijatni mirisi.

Pogledajte kompletan Cenovnik naših usluga.

karcher

„Kontaktirajte profi službu za dubinsko čišćenje i uštedite vreme i novac.“

Naš savet, Vaši uslovi.

Vreme sušenja zavisi od materijala, vremenskih uslova i može biti od 2 do 6h. Najčešći način sušenja je prirodnim putem provetravanjem prostorije, a po potrebi možete ubrzati sušenje eventualnim dogrejavanjem. Poslušajte preporuku naših kolega na terenu koji će Vas posavetovati kako da se najbolje osuši vaš nameštaj, tepih ili automobil u zavisnosti od vaših uslova.

Pogledajte našu Galeriju slika.

rukavica

„Pozovite, zakažite, lako ćemo se dogovoriti“

Zdravije okruženje.

Osnovni cilj naše firme je da naši klijenti budu zadovoljni! Kvalitetna usluga, profesionalizam, tačnost, naporan rad, ljubaznost i mnogi drugi faktori doprinose ispunjenju tog cilja. Potpuno smo posvećeni onome što radimo, trudimo se da svojim klijentima pružimo najbolju uslugu koja prevazilaze njihova očekivanja. Takođe smo srećni što možemo da vam obezbedimo život u zdravijem okruženju, jer ovakav vid čišćenja je preporučljiv za osobe sa alergijama i porodicama sa malom decom.

porodica

„Obezbedite zdravije okruženje za Vas i Vašu porodicu“

Besplatan dolazak !

besplatan-dolazak

Ekološki bezbedno !

ekoloski-bezbedno

Orginalna sredstva !

orginalna-sredstva

Profesionalna oprema !

profesionalna-oprema