Dubinsko pranje tepiha

Za profesionalno čiste tepihe!

Dubinsko pranje tepiha i etisona daju vašoj kući ili poslovnom prostoru toplinu i lepši izgled. Ali, oni su u isto vreme, idealno sklonište za prašinu, grinje, bakterije i neprijatne mirise.

Ne dozvolite da to remeti čistoću i svežinu vašeg okruženja, odaberite Profi pranje - dubinsko pranje tepiha, etisona i staza.

Šta dobijate dubinskim pranjem tepiha i etisona?

  • Čist, osvežen prostor i okruženje u kojem ćete uživati,
  • Profesionalno dubinsko čišćenje tepiha kakvo sami nikada ne biste mogli da postignete,
  • Potpuno novi doživljaj vašeg doma ili poslovnog prostora.
kuca-i-beba-na-tepihu

Zašto Profi dubinsko pranje tepiha?

Zato što imamo više od 5 godina iskustva u pružanja usluga dubinskog pranja i čišćenja tepiha. To potvrđuju mnogobrojni klijenti koji su nam ukazali svoje poverenje. Kod nas dobijate profesionalnu, efikasnu i pouzdanu uslugu čišćenja svih vrsta podnih prostirki – tepiha, etisona i staza.

Vaš tepih će biti besprekorno čist, svi neprijatni mirisi uklonjeni, a zbog njih će čitava prostorija biti svežija i prijatnija.

Zato što smo profesionalni

Dubinsko pranje i čišćenje obavljamo pomoću visoko profesionalnih mašina Karcher koje garantuju odstranjivanje svih nečistoća i iz najdubljih slojeva.
Izvanredan učinak je zagarantovan!

Vaši tepisi će biti detaljno oprani pred vama.

pranje-etisona-u-obdanistu

Zato što čuvamo zdravlje vas i vaših ukućana

Koristimo isključivo profesionalna, ekološka i antibakterijska originalna sredstva koja su dokazano efikasna u odstranjivanju grinja, bakterija i prljavštine, a provereno bezbedna po zdravlje ljudi.

Bez agresivnih i neprijatnih mirisa, bez sredstava koja štete zdravlju, nakon dubinskog pranja uživaćete bez brige i sumnje.

Zato što ćemo vam uštedeti vreme

Da biste imali stvarno čiste tepihe, etisone i staze, ne morate gubiti vreme, odnositi ih u razne servise i čekati po nekad i danima da vam ih vrate nazad, često u ne baš zadovoljavajućem stanju. Mi tepihe peremo na vašoj lokaciji pred vama, tako da se u kvalitet i proces pranja možete sami uverite.

Dubinsko pranje tepiha – bilo gde u Beogradu, na Vašoj adresi, u terminu koji vi odaberete. Dovoljno je samo da nas pozovete.

pranje-tepiha-na-banovim-brdu

Šta treba da znate

Dubinsko pranje tepiha, etisona i staza obavljamo u tri faze:

  • Nanošenje sredstva,
  • Četkanje,
  • Dubinsko pranje i čišćenje ekstrakcionom mašinom.

Nakon ovoga, vaše prostirke će biti svežije i čistije i to ćete odmah primetiti.

Tepisi posle dubinskog pranja ne ostaju potpuno mokri, već blago vlažni i možete očekivati da se potpuno osuše kroz 2 sata.

pranje-tepiha-i-staze

Dubinsko pranje tepiha - akcijske cene:

Pripremili smo količinske popuste za hotele, restorane, kafiće, teretane, igraonice i sve one koji žele čisto radno okruženje, obezbedili smo specijalne popuste za dubinsko pranje tepiha, etisona i staza.

Kompletan cenovnik naših usluga, možete pogledati ovde.

Brigu o čistoći svoga doma do sada su nam poverili mnogobrojni klijenti. Ako i vi želite da vaši tepisi budu zaista čisti, odaberite pouzdanost, profesionalnost i bezbednost.

Budite PROFI, pozovite Profi pranje! 069/777-197

pranje-etisona